Teknoloji

Samsung Müdürü Akıllı Yüzük Galaxy Ring’in Ne Zaman Tanıtılacağını Açıkladı

Samsung’un uygulaması 2024’ün başında Galaxy Ambalajsız 2024etkinlikte Galaksi S24 serisini tanıttı ve yapay zeka özelliklerini duyurdu. Etkinlikte duyurulan son ürün ise firmanın yeni giyilebilir teknoloji ürünü oldu. Galaksi Yüzüğü olmuş. Henüz hiçbir özelliğini öğrenmediğimiz akıllı yüzük hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Galaxy Ring’in çıkış süreci şimdilik bilinmiyor. Şirketin Küresel B2B Giyilebilir Cihazlar/Nesnelerin İnterneti/Aksesuarlar Bölüm Lideri Daniel Seung, Samsung’un ” Sağlık odaklı yeni giyilebilir ürün yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek.” geleceğini açıkladı. Samsung’un bu cihazı bu kadar sessiz bir şekilde piyasaya sürmesi beklenmiyor. Özellikle yeni giyilebilir ürünlerin de etkisiyle Samsung’un Daha geniş kitlelere ulaşmakplanını düşündüğümüzde.

Galaxy Ring bu yılın ikinci yarısında tanıtılacak

Samsung, Galaxy Ring’i piyasaya sürüyor çok büyük ihtimalle Yılın ikinci yarısında düzenlenecek olan ve Galaxy Watch 7 ve Galaxy Z Fold6/Flip6’nın tanıtılacağı ikinci Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Etkinlik hakkında henüz bir tarih bilgisi paylaşılmamış olsa da yıllardır ikinci Unpacked etkinliği ağustos ayında yapılıyor.

Galaxy Ring, Samsung’un son yıllardaki en son gelişmelerinden biri. En potansiyel eserleri arasında Bulunduğu. Özellikle saat ya da bileklik takmak istemeyen teknoloji meraklıları da bu akıllı yüzüğü kullanabilir. Yüzüğün özellikleri henüz bilinmese de kolay tasarımıyla her tarza uyum sağlayabilecek gibi görünüyor. Ayrıca akıllı saatin diğer Galaxy cihazlarıyla da uyumlu olması bekleniyor. Belki de bu yüzük, Samsung’un gelecekte tanıtması beklenen karma gerçeklik kulaklığını kontrol etmek için de kullanılabilir.

haberhanak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu