Teknoloji

Netflix Yeni Mobil Oyunlarını Duyurdu

Netflix Games, Netflix aboneliği ile oynanabilen taşınabilir oyunları tüm kullanıcılarıyla paylaşmaya devam ediyor. Netflix Games daha önce sınırlı sayıda oyuna sahipken, farklı kategorilerden herkesin hızla erişebildiği yeni oyunları her geçen gün macerasına eklemeye devam ediyor. Ocak ayında platforma birçok yeni oyun eklendi.

Netflix, Resmi Açıklama Yaptı

Netflix, taşınabilir oyunları Netflix Games platformuna yüklemeye devam ediyor. Netflix, “Ödüllü Valiant Hearts: The Great War’ın devamı niteliğindeki Ubisoft oyunu Valiant Hearts: Coming Home artık yalnızca Netflix’te. Bu oyunun yanı sıra bu ayın başlarında yayınlanan üç oyun daha Netflix Games koleksiyonuna eklendi: Ninja Kaplumbağalar: Shredder’ın İntikamı, Narcos: Cartel Wars Unlimited ve Puzzle Gods. Artık aşağıdaki oyunlara ve daha fazlasına Netflix mobil uygulaması üzerinden erişebilirsiniz.” resmi bir açıklamayla duyurdu.

Valiant Hearts: Eve Dönüş:

Oyun 1. Dünya Savaşı devam ederken siperden çıkan iki kardeşin birbirini bulmasını konu alıyor. Popüler macera oyununun devamında yaralıları iyileştirmeniz ve kaosla baş etmeniz gerekiyor. İsimsiz bir kahraman olarak bulmacaları da çözebilirsiniz. Oyunun devamında iki kardeşin yolları yeniden kesişecek. Kahramanlar bu mutluluğun yanı sıra Batı Cephesi’nin dehşetini de yaşayacak. BAFTA ödüllü Valiant Hearts: The Great War’ın devamı niteliğindeki Valiant Hearts: Coming Home, Birinci Dünya Savaşı sırasında olağanüstü koşullara maruz kalan insanların hikayelerini anlatmaya devam ediyor.

Narcos: Sınırsız Kartel Savaşları:

Sevilen serinin heyecanlı ve tehlikeli oyununda kartel lideri rolünü üstlenmek mümkün. Seriden uyarlanan bu strateji oyununda bir imparatorluk kurabilir, gücünüzü güçlendirebilir ve düşmanlarınızı yok edebilirsiniz. Demir yumrukla liderlik etmek mi yoksa sadakatle saygı kazanmak mı? Bu oyunda karar vermeniz gereken bir şey var: Plata mı Plomo mu? Başka bir deyişle: para mı kurşun mu?

TMNT: Shredder’ın İntikamı:

80’lerden ilham alan bu dövüş oyununda Leonardo, Raphael, Donatello, Michelangelo ve diğer tanıdık arkadaşlarınızla birlikte Krang ve Shredder’ın şeytani planını yakalamaya çalışacaksınız. Kusursuz grafiklere sahip olan bu oyunda Ninja Kaplumbağaların karakterleriyle kapışabilecek ve Ninja Kaplumbağaların tanıdık mekanlarında savaşabileceksiniz. Tehlikeli ninja saldırılarıyla ondan fazla seviyede ilerlerken, Baxter Stockman veya Triceraton gibi klasik düşmanları da yenebileceksiniz.

Bulmaca Tanrıları:

Küçük Hades’i yenerek tanrıları kurtaracağınız bu oyun efsanelerden ilham alınarak geliştirildi. Öğeleri eşleştirerek seviye atlayacağınız oyunda Küçük Zu’nun tanrıları kurtaracak olan arkadaşlarını kurtarmasına yardım etmeniz gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu