Haber

AK Parti önünde açıklama yapmak isteyen 15 Temmuz gazilerine gözaltı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından “gazi” unvanı alan bazı kişiler, maaş almadıkları gerekçesiyle AK Parti Genel Merkezi önünde basın açıklaması yapmak isterken gözaltına alındı.

15 Temmuz’da bacağından 3 kurşunla yaralanan Necmettin Utuş’un sosyal medyada yayınlanan fotoğrafında, “Şehitlere normal ölüm yazın, gazilere şantiyeden düşme yazın, sonra ayağa kalkın” dedi. ve bunun bir darbe olduğunu söylüyoruz.” O 200 tankı çıkarıp Meclis’e gönderenleri almayın, beni alın!” sitem etti.

15 Temmuz gazisi olduğunu belirten bir diğer kişi Ufuk Yeğin ise sosyal medya hesabından şunları söyledi: “AK Parti genel merkezi önünde yapılacak basın açıklaması öncesinde arkadaşlarımız, 15 Temmuz Gazilerimiz Necmettin Utuş ve beraberindekiler. Ankara Polisi tarafından gözaltına alındı. Gazilerine bile saygı göstermeyen bu pervasızlık, kayıplara yol açacaktır. SGK maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle basın açıklaması yapmak isteyen 15 Temmuz Gazileri, Ankara polisi tarafından gözaltına alındı. Basın açıklamasının demokratik bir hak olduğunu biliyor muydunuz? Gazilere saygınız bu mu? sözlerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu