Teknoloji

Samsung Giyilebilir Galaxy Ring’i Tanıtmaya Hazırlanıyor

Samsung, yeni giyilebilir cihazı Galaxy Ring’in yolda olduğunun sinyalini verdi. Galaxy Ring yılın ikinci yarısında piyasaya çıkabilir. Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy S24 serisini ve birçok yeni yapay zeka özelliğini detaylı bir şekilde anlattı ve ardından giyilebilir cihazının lansman tarihini belirledi.

Samsung, Galaxy Ring’in teknik özellikleri veya kesin çıkış tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Yüzük hakkında bildiğimiz tek şey nasıl bir tasarımla geleceğiydi. Ancak yeni gelen bilgilere göre Galaxy Ring bu yılın ikinci yarısında gelmeyi planlıyor. Samsung Electronics Küresel B2B Giyilebilir/IoT/Aksesuar Bölüm Lideri Daniel Seung, Samsung’un “sağlık odaklı yeni giyilebilir ürününü 2024’ün ikinci yarısında” tanıtacağını söyledi.

Samsung’un, Galaxy Watch 7 ve Galaxy Z6 katlanabilir telefonlarının tanıtılacağı yılın ikinci yarısında düzenlenecek ikinci Unpacked etkinliğinde Galaxy Ring’i tanıtması mümkün görünüyor. Bir sonraki Unpacked 2024 etkinliğinin ne zaman gerçekleşeceği ise açıklanmayan bilgiler arasında. Ancak etkinlik genellikle her yıl Temmuz ve Eylül ayları arasında düzenleniyor.

Galaxy Ring, özellikle Galaxy saatlerine pek önem vermeyen veya klasik saat takmayı tercih eden Samsung Health meraklıları için son yılların en heyecan verici giyilebilir cihazlarından biri olarak öne çıkmayı başarıyor.

Galaxy Ring’in Hangi Özelliklerle Geleceği Sürpriz

Galaxy Ring’in özellikleri hakkında çok fazla bilgimiz olmasa da insanların sağlık ve fitness verilerini sorunsuz bir şekilde bir araya getireceğini, kolay tasarımıyla her tarza uyum sağlayabileceğini söylemek mümkün. Ayrıca Samsung Health kullanıcılarının daha gelişmiş ve doğru fitness takibi için Galaxy Watch’ı Galaxy Ring ile birleştirebilmesi de bekleniyor.

Galaxy Ring’in lansmanının, Samsung’un yakında çıkacak olan karma gerçeklik gözlüklerinin duyurusu ile aynı zamana denk gelmesi mümkün görünüyor. Öyle ise Galaxy Ring’in AR/VR kullanıcılarına yönelik özellikler sunarak daha kapsamlı bir cihaz ekosistemi oluşturma potansiyeli çok yüksek görünüyor. Belki de Ring, gözlükler için bir kontrol cihazı görevi görebilir ya da daha rahat el takibi sağlayacağı söyleniyor. Pek çok olasılık var ancak Samsung’un bu yeni ve gelecek cihazlara nasıl yaklaşacağını görmek için beklemek zorundayız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu