Ekonomi

KSO Başkanı Büyükegen, Konya sanayisinin taleplerini Bakan Bilgin’e iletti

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükegen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Konya’daki sanayicilerin sorunlarını ve taleplerini içeren raporu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Alım ve Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik’e sundu. . Başkan Büyükegen, Konyalı sanayicinin sorunlarının analizi için Bakan Bilgin’den destek istedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e Konya sanayisi hakkında bilgi veren KSO Başkanı Büyükegen, Konya’nın üreten, istihdam sağlayan ve ihracat yapan illerin başında geldiğinin altını çizdi. Önder Büyükegen ayrıca, Konyalı sanayicilerin Emeklilik Yaşı Kanunu’nun (EYT) düzenlenmesi, işletmelerde vardiyalı çalışma sisteminin teşvik edilmesi, taban fiyat ve sektördeki insan kaynağı sorunlarının çözümünde destek aranmıştır.

Bakan Alim ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. KSO Lideri Büyükegen ve yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar dileyen Bakan Alım, çalışma hayatlarını pekiştirerek devam edeceklerini vurguladı.

Konya Sanayi Odası’nın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ziyaretine Genel Başkan Yardımcısı Necip Çimen, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Arlı ve Ahmet Küçükbacak da katıldı. – KONYA

ulubey-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu