Haber

Kırşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Gözaltına Alındı, Kilolarca Uyuşturucu Ele Geçirildi

Kırşehir’de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, özel tesislerle iş yerine kurdukları sistemle uyuşturucu üreten 2 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, 2 kişinin kentte kiraladıkları bir iş yerini, dışarısı tamamen aynalı camla kapatılan özel tesisat ve yalıtım malzemeleri kullanarak iki katlı seraya çevirdiğini söyledi. dışarıdan görünmemesi ve elektrik tesisat malzemeleri ile narkotik unsurların yurt dışından özel olarak getirilmesi. ürettiklerini buldu. Operasyonu düzenleyen gruplar, şüpheliler İ.Y. OT’yi gözaltına alırken iş yerini de aradı. Aramada; 26 kilo 297 gram kokarca, 1 hassas terazi, 2 tüfek, 1 şarjör, 67 fişek, 34 tarihi madeni para, 4 sentetik ilaç hapı, 19,81 gram kenevir tohumu, 80 torba bitki toprağı, 1.420 saksı, 198 çimlendirme kapsülü, kapalı filtreler, fanlar, ısı ölçer cihazları, yurt dışından getirilen özel yetiştirme lambaları, sıvı bitki besleyiciler, ampuller, reflektör, sıvı gübre, vantilatör, ısıtıcı, bant, budama makası gibi alanda kokarca bitki yetiştirmek için kullanılan çok sayıda havalandırma sistemi, Paketlemede kullanılan çok sayıda poşet ve buhar makinesi ile narkotik unsur ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. – KIRŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu