Haber

Everdream Valley bugün PC ve PlayStation’da çıkıyor

Çiftliğe Hayat ve Çekicilik Getirin

Bu küçük çiftliğin çok fazla ilgiye ihtiyacı var. Yetiştirilecek çok çeşitli meyve ve sebzeler ve yetiştirilecek geniş bir hayvan koleksiyonu. Ekinlerinizi koruyun, hayvanlarınızı mutlu edin ve çiftliğinizi onarmak ve genişletmek için kaynak toplayın.

Bir Hayvan Cenneti Yaratın

Everdream Valley’deki huzuru bozan çok az insan var, bu yüzden hayvanlar burada gelişiyor. Domuzlar, inekler, tavuklar, ördekler, keçiler, alpakalar… liste uzar gider. Her yaratığın (vahşi ve evcil) çiftliğinizde benzersiz bir etkisi vardır. Everdream Valley tamamen hayvanlarla ilgilenmekle ilgilidir, bu yüzden en sevdiğiniz inek Bessie’yi asla bir hamburger köftesine dönüştürmeyeceğinizden emin olabilirsiniz.

Fluffy Sidekicks’in En İyisi

Her zaman yanınızda sağlam bir köpek arkadaşınız olacak. 10 farklı ırkın ortasından oy ve gütme, izleme, hazine bulma ve daha fazlası gibi konularda yardımcı olması için en güzel tomurcukunuzu eğitin. Bir de kedi var. Kazanın ve muhtemelen karşılığında sizin için bir şeyler yapacaktır. Yaklaşık olarak.

Sihir Geceleri Ortaya Çıkar

Geceleri vadinin büyüsü ortaya çıkıyor ve rüyalarınız sizi benzersiz küçük oyunlar aracılığıyla çiftlikteki birçok hayvandan biri haline getiriyor. Her birinin kendi özel ödülü veya ertesi gün çiftliğinizde etkisi vardır.

Rahat Bir Macera Sandbox

Vadideki yaz günleriniz sadece çiftliğe bakmakla ilgili değil. Daha yapacak çok şey var! Geceyi kamp yaparak, ağaç evler inşa ederek, böcek yakalayıp toplayarak, balığa çıkarak, yeni kıyafetler alarak, yemek yaparak, fotoğraf çekerek, mobilya inşa ederek, hazine avlayarak geçirin. Her macera size çiftliğinizi daha da büyütmenize yardımcı olacak bir şeyler verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu