Ekonomi

EDX Markets odağını Bitcoin Cash’ten Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’e kaydırıyor

2022 yılında faaliyete geçen ABD merkezli kripto para borsası EDX Markets artık hizmete giriyor BitcoinCash (BCH)’yi desteklemeyeceğini açıkladı. Platform bunun yerine kaynaklarını kullanıyor Bitcoin(BTC), Ethereum(ETH) ve Litecoin (LTC)’ye odaklanacak. Karar, platformun geleneksel finans şirketlerinden gelen artan talebi karşılama ve ABD genelinde hem şirketlere hem de bireysel yatırımcılara hitap etme hedefinin ardından geldi.

Charles Schwab, Fidelity, Citadel Securities, Paradigm, Sequoia Capital ve Virtu Financial gibi finansal devlerin desteklediği EDX Markets, yüksek likiditesi, üstün güvenlik önlemleri, hızlı işlem yetenekleri ve fiyat keşfine olan güçlü bağlılığıyla öne çıktı. Platformun stratejisi, şeffaflığı artırmak ve kullanıcıların yanlış anlamalarını ortadan kaldırmak için birden fazla piyasa yapıcının likiditesini kullanıyor.

Bitcoin Cash’in durdurulması, platformun operasyonlarını kolaylaştırmak ve dengeli büyüme ve istikrar gösteren para birimlerine odaklanmak için devam eden stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. Bu atılımın, EDX Markets’ın hizmet tekliflerini daha da geliştirmesine ve giderek daha rekabetçi hale gelen kripto para piyasasında hakimiyetini savunmasına olanak sağlaması bekleniyor.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

ceyhan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu