Haber

Beşiktaş – Adanaspor maçını izlerken Zafer Alagöz, TFF ve hakemlerin üzerine yağdı.

Usta oyuncu Zafer Algöz, bu akşam oynanan Beşiktaş – Adana Demirspor maçını izlerken deliye döndü. Sosyal medya hesabı üzerinden hem TFF’ye hem de hakemlere kızmaya başlayan Algöz, takipçilerinden takviye aldı. Maçın sonucu 4-1 bitse de ünlü oyuncunun sonu geçmedi.

Beşiktaş taraftarları bu akşam Adana Demirspor maçı için ekranda. Deplasmandaki maçı 4-1 kazanan ekip, maç boyunca taraftarları oturttu.

13 maçtır yenilmeyen grup, Younes Belhanda, Vincent Aboubakar, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun’un golleriyle liderliği ele geçirdi. Aynı zamanda Vincenzo Montella da maçta kırmızı kart gördü. Karşılaşmayı soluksuz izleyen Beşiktaş taraftarları tepkilerini sosyal medyadan gösterdi.

Bu isimlerden biri de usta oyuncu Zafer Algöz’dü. Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğunu bildiğimiz sanatçı, Twitter’da söylediklerini saydı.

İlk yarının sonunda 2 pozisyonda penaltı bekleyen Beşiktaş taraftarları hakemlerden umduklarını alamadı. Mustafa Kürşat Filiz’in düdüğü çaldığı karşılaşmanın VAR hakemi Serkan Tokat oldu.

Spor Toto Üstün’ün 35. haftasında karşı karşıya gelen iki takım kazanmak için elinden geleni yapmazken, hakem Mustafa Kürşad Filiz’in kararı Zafer Algöz’ü sıkıntıdan kurtardı.

Karşılaşmanın 45. dakikasında Rodrigues, Cenk Tosun’dan önce araya girerek Adana Demirspor ceza sahasına girdi. Cenk Tosun ise olduğu yerde kaldı ve yüzünü tuttu. Hakem ise penaltı vermek yerine pozisyonun devamına karar verdi. Zafer Algöz bu anları izlerken sinirlenip Twitter hesabına koştu.

Mustafa Kürşad Filiz’e karşı taraf tuttuğunu ima eden Algöz, “Korkma zaten şansımız yok” dedi.

‘Korkma öğretmenim, kazanma şansımız yok. Net cezamızı alman çok yazık.’

Ardından Beşiktaş resmi taraftar kulübü hesabı, Çarşı’nın TFF’ye yönelik öfkeli paylaşımını retweet etti.

‘Sen rezaletsin, TFF rezalet!’

Ardından VAR hakemi Serkan Tokat için yapılan paylaşımı yeniden yayınladı.

‘TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi VAR’da mı?’

Sinirlerine hakim olamayan Algöz, sonunu Twitter’dan paylaşmaya devam etti. Maçı galip bitirmelerine rağmen taraflı olması hakemin tavrı doğrultusunda oldu.

Maçımızın hakemi önümüzdeki sezona yatırım yapıyor. Penaltı görmez, ilk fırsatta kartı sokmak ister. Şimdi kırmızı kart peşinde. Kardeşlerine bir marangoz ihtiyacı olursa seneye burada olacağını söylüyor.’

Zafer Algöz’ün bu yorumları takipçilerinden ve hayranlarından destek gördü. Bazıları, “Bu hakem ne içti?” diye sorarken bazıları “efsane tespit” diyerek Algöz’ün yorumuna katıldı.

Paylaşımın altları ‘Ben de aynı şeyi düşünüyordum siz yazmışsınız’, ‘Bu adam futbol bilmiyor kitap hakemi’, ‘Mükemmel bir azim’ gibi yorumlarla doldu.

sultandagi-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu