Haber

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, seçim çalışmalarını Tokat’ta sürdürdü.

AvcılarBelediye Başkanı Turan Hançerli, seçim çalışmalarını memleketi Tokat’ta sürdürdü.

Hançerli, CHP Milletvekili Adayı Ayhan Karabekiroğlu, CHP İl Başkanı Murat Yazıcı, CHP İlçe Başkanları, Avcılar Belediye Meclis üyeleri İsmet Çelik, Sevgican Yeşilırmak, Fatih Belediye Meclis Üyesi Nazmiye Akarslan Durgut ve beraberindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Almus, Artova, Yeşilyurt, Pazar, Sulusaray, Çambalı, Kızılcaören, Yağsiyan, Erbaa, Niksar, Bereketli, Bozyalı ve Üzümören’de muhtarlarla toplantıya gelen Hançerli, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Hançerli daha sonra Reşadiye Belediyesi ve Reşadiye CHP Kaymakamlığı, Ataköy Belediyesi ve CHP Kaymakamlığı ile Almus Belediye Başkanı’nı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

“DEĞİŞİM ZAMANI GELİYOR, TOKATLARA ARTIK BAHAYI YAŞAMAK İSTİYOR”

Turan Hançerli, 14 Mayıs seçimlerinin ülke için çok önemli olduğunu belirterek, “Doğup büyüdüğüm şehir Tokat’tayım. Buraya bahar geldi, yurdumun her yerine bahar yayıldı. Bahar gelecek.” 14 Mayıs’tan sonra tüm Türkiye’nin yüzü gülecek.Millet artık baharı yaşamak istiyor.Memleketim Tokat’ta bir değişim havası var.Binlerce Tokatlı hemşehrim ile 3 günde selamlaştık,sohbet ettik,sohbet ettik. Tokat halkı tüm Türkiye’de olduğu gibi heyecanla 14 Mayıs’ta baharın gelmesini bekliyor.13.Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Gerçek analizlerle sorunları çözeceğiz.Arkadaşıma teşekkür ediyorum. Gülen yüzleriyle bizleri ağırlayan hemşerilerimiz” dedi.

Turan Hançerli, 3 gün süren yoğun programın ardından Tokat’ta seçim çalışmalarını tamamladı.

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu