Haber

AK Parti Batman’da milletvekili adaylarını şanlı karşılama

Bugün Ankara’dan gelen Batman Milletvekili Adayları, Batman birinci sıradaki milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, Fırat Tunç, Muhsine Bozkurt, Murat Güneştekin ve Serhat Ramanlı ile birlikte havalimanında düzenlenen törenle karşılandı. Karşılama törenine yüzlerce parti ve aday yakını katıldı.

Havalimanından hareket eden milletvekili adayları, araç konvoyu eşliğinde kent tipi atarak parti binasında toplanan kalabalığa selam verdi.

FERHAT NASIROĞLU’NA ÖZEL İLGİ

Batman’ın hayırsever iş adamı olarak bilinen ve adaylık teklifini bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Ferhat Nasıroğlu’na azami ilgi gösterildi.

“21 YILDIR GÜZEL HİKAYELER YAZDIK”

Burada vatandaşlara seslenen AK Parti İl Başkanı Akif Gür, ” Bugün Ramazan ayının sonuna doğru gidiyoruz. Oruçlarımız ve ibadetlerimiz Rabbimiz katında makbul ve makbul olsun. Orucunuzla bugüne kadar geldiniz, bizi kucakladınız, milletvekili adaylarımızı ağırladınız. Tanrı hepinizi korusun. Bugün itibariyle yaklaşık bir ayımız var. 14 Mayıs 2023 bizim için çok değerli, her seçim değerli ama bu seçim hem Batman, hem ülkemiz, hem de coğrafyamız için çok değerli. Çok teşekkür ederim. 21 yıldır çok güzel hikayeler yazdık. Ülkemize yatırım yaptıktan sonra Batman’a yatırım yaptım. Ama 21 yıl sonra durmayacağız. Her zaman söylediğim bir cümle vardır, durmak için çok yol yürümedik, yürüyecek çok yolumuz var. Durmak için çok erken. 21 yıldır yapılanlar boşa gitmesin diye daha çok işimiz var.dedi.

“DİLLERİNİ KULLANMAYACAĞIZ”

Gür ise aleyhindeki ittifaklardan örnekler vererek konuşmasına devam etti. “Bize karşı ittifak ne derse desin onların dilini kullanmayacağız. Halkımızın önünde ne dediklerini değil, ikinci gündemlerinde ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Demokrasi ve hukuk alanında büyük mesafeler kat ettik. 21 yıldır mühendislik projelerinin yanı sıra her bölgemiz de bundan nasibini almıştır.” Geçmişte bu bölge Kürtlüğü ve dindarlığı yüzünden çok dövüldü. Hem sağdan hem de soldan dövüldü. Ama çok şükür o günler geride kaldı. Öyle bir zulümle karşı karşıya kaldık ki kurtlarla yemek yiyen, çobanlarla yer alan siyasetçiler gördük. Fırsat ve asimilasyon siyaseti. Mimarı Kürd’ü yok sayan, Müslüman’ı yok sayan, mukaddesimize ses çıkaran bir parti ve arkasında duran bir grup.” söz konusu.

incesuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu